Чахохбілі з сьомги
Чахохбілі з сьомги

Чахохбілі з сьомги

      

26 Серпня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Сьомга - 600 г філе

Помідори - 300 г

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Томатна паста - 3 ст. ложки

Бульйон рибний - 1 склянка

Лимони - 0,5 шт. (сік)

Олія - 100 г

Петрушка - 8 гілочок

Кінза - 8 гілочок

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Цибулю нарізати кубиками, спасерувати на частині олії.

2Філе сьомги нарізати середніми кубиками, посолити, поперчити, з'єднати з пасерованою цибулею і обсмажувати на залишках олії при середньому нагріванні 5 хвилин.

3Додати томатну пасту і смажити ще 5 хвилин.

4Залити процідженим рибним бульйоном і довести до кипіння.

5Очищені від шкірки помідори нарізати кубиками та перемішати з рубаною зеленню.

6Сьомгу з'єднати з підготовленими помідорами, залити лимонним соком, перемішати, розкласти в горщики і тушкувати 10 хвилин в розігрітій до 220°С духовці.

7При подачі посипати рубаною зеленню.

00:00