Сашимі
Сашимі

Сашимі з лосося, тунця та палтуса

    

30 Грудня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Лосось - 100 г філе

Тунець - 100 г філе

Палтус - 100 г філе

Огірки - 1 шт.

Дайкон - 1 шт.

Лимон - 0,5 шт.

Селера - 2‑3 гілочки

Васабі

Соєвий соус

Directions

1Дайкон очистити, нарізати тонкими скибочками. Огірок нарізати соломкою. Лимон нарізати дольками. Зелень селери вимити.

2Підготовлене філе лосося, тунця та палтуса нарізати тонкими скибочками однакової форми.

3Дайкон викласти на блюдо, на нього красиво укласти скибочки риби, поруч гіркою викласти огіркову соломку. Прикрасити дольками лимона та гілочками селери. Подавати до столу з васабі та соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories214 ккал