салат або закуска з грибів
салат або закуска з грибів

Гриби солоні на закуску

  ,

21 Травня, 2020

Грибное меню

Ingredients

Гриби солоні

Олія

Цибуля

Сметана

Кріп

Гірчиця

Directions

1Перед подачею на стіл дуже обережно витягти гриби з розсолу, намагаючись зберегти капелюшки цілими. Не варто діставати гриби завчасно, бо багато видів груздів, вийняті з розсолу, втрачають свою привабливість.

2Помістити гриби в неглибокий посуд, полити олією та прикрасити кружальцями ріпчастої цибулі.

3Або полити охолодженою сметаною, змішаною з дрібно нарізаною зеленню свіжого кропу.

4Або подавати добре з приготованою гірчицею.

00:00