Бутерброд «Сніданок туриста»
Бутерброд «Сніданок туриста»

Бутерброд «Сніданок туриста»

  ,

4 Серпня, 2019

Бутерброды для путешественников (Шаг за шагом)

Ingredients

Батон - 1 скибочка

Ковбаса варена - 1 скибочка

Салямі - 1 скибочка

Сир - 1 скибочка

Морква варена - 1 шт.

Огірки - 1 шт.

Перець червоний солодкий - 1 шматочок

Маслини без кісточки - 1 шт.

Салат зелений - 1 лист

Салат червоний - 1 лист

Петрушка - 1 гілочка

Соломка солона

Часник - 10 стрілок

Журавлина

Масло вершкове або

Майонез

Directions

1З соломки та стрілок часнику зробити «мангал».

2Скибочку батона змастити маслом або майонезом, зверху покласти шматочок сиру та лист червоного салату.

3Брусочки моркви укласти у вигляді багаття. Вставити «мангал».

4На соломку надіти кубики салямі, перцю й огірка, кружальця ковбаси, шматочки маслини.

5Укласти соломку на поперечини мангала. Покласти бутерброд на лист зеленого салату, оформити петрушкою та ягодами журавлини.

00:00