Бутерброд «Сніданок туриста» бутерброди, декорування 4 Серпня, 2019 Бутерброды для путешественников (Шаг за шагом) Ingredients Батон - 1 скибочка Ковбаса варена - 1 скибочка Салямі - 1 скибочка Сир - 1 скибочка Морква варена - 1 шт. Огірки - 1 шт. Перець червоний солодкий - 1 шматочок Маслини без кісточки - 1 шт. Салат зелений - 1 лист Салат червоний - 1 лист Петрушка - 1 гілочка Соломка солона Часник - 10 стрілок Журавлина Масло вершкове або Майонез Directions 1З соломки та стрілок часнику зробити «мангал». 2Скибочку батона змастити маслом або майонезом, зверху покласти шматочок сиру та лист червоного салату. 3Брусочки моркви укласти у вигляді багаття. Вставити «мангал». 4На соломку надіти кубики салямі, перцю й огірка, кружальця ковбаси, шматочки маслини. 5Укласти соломку на поперечини мангала. Покласти бутерброд на лист зеленого салату, оформити петрушкою та ягодами журавлини. 00:00