175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)
Ingredients
Булочки свіжі - 1 шт.
Гірчиця
Риба - 100 г відвареного філе
Перець солодкий - 0,5 шт.
Лимонний сік
Directions
1Розрізати булочку навпіл.
2Нижню частину тонко намастити негострою гірчицею, на неї покласти шматочок холодного філе будь-якої звареної риби, скропити рибу лимонним соком, зверху покласти шматочок солодкого перцю і накрити верхньою частиною булочки (яку треба попередньо трохи «розправити», щоб вона не була набагато меншою першого шматочка). Для міцності «стулки мушлі» потрібно трохи притиснути.
3Такий само бутерброд можна зробити і з простого хліба: нижньою частиною служитиме проста скибочка, а верхньою - хлібна скоринка.