сендвіч з рибою та солодким перцем
сендвіч з рибою та солодким перцем

Бутерброд «Рибна мушля»

  ,   ,

1 Липня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)

Ingredients

Булочки свіжі - 1 шт.

Гірчиця

Риба - 100 г відвареного філе

Перець солодкий - 0,5 шт.

Лимонний сік

Directions

1Розрізати булочку навпіл.

2Нижню частину тонко намастити негострою гірчицею, на неї покласти шматочок холодного філе будь-якої звареної риби, скропити рибу лимонним соком, зверху покласти шматочок солодкого перцю і накрити верхньою частиною булочки (яку треба попередньо трохи «розправити», щоб вона не була набагато меншою першого шматочка). Для міцності «стулки мушлі» потрібно трохи притиснути.

3Такий само бутерброд можна зробити і з простого хліба: нижньою частиною служитиме проста скибочка, а верхньою - хлібна скоринка.

Антихолестеринова дієта

00:00