200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
Yields: 2 порції
Ingredients
Булочки цільнозернові - 2 шт.
Гірчиця столова - 1 ч. ложка
Шинка нежирна - 2 скибочки
Кріп - 50 г зелені
Кінза - 50 г зелені
Сир твердий знежирений - 50 г
Майонез низькокалорійний - 25 г
Directions
1Булочки акуратно розрізати навпіл.
2Зелень кінзи та кропу ретельно промити, обсушити, дрібно нарізати.
3Сир натерти на дрібній тертушці, змішати з майонезом і зеленню.
4Нижні половинки булочок змастити гірчицею, викласти на них по скибочці шинки. Зверху на шинку викласти сирну суміш. Накрити верхніми половинками булочок.
5Готові сандвічі можна загорнути в харчову фольгу.