відкритий бутерброди з курячою печінкою, помідором і майонезом
відкритий бутерброди з курячою печінкою, помідором і майонезом

Бутерброди з помідором і курячою печінкою

    

5 Серпня, 2019

500 блюд для семейных праздников

Ingredients

Хліб білий - 4 скибочки

Куряча печінка - 100 г

Яйця - 2 шт.

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Помідори - 1 шт.

Майонез - 50 г

Зелень рубана - 30 г

Сіль

Directions

1Яйця, борошно та сіль змішати, тісто має набути консистенції сметани.

2Печінку нарізати соломкою, вмочити в тісто й обсмажити в олії.

3Помідор нарізати скибочками.

4На скибочки хліба покласти спочатку печінку, потім скибочки помідора, полити майонезом і прикрасити зеленню.

00:00