Сациві по-старовинному
Сациві по-старовинному

Сациві по-старовинному

    

24 Листопада, 2019

365 рецептов грузинской кухни (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Курка - 2 кг

Волоські горіхи - 500 г

Вода - 1,5 л

Цибуля ріпчаста - 4 шт.

Морква - 1 шт.

Кінза - 1 пучок

Оцет винний - 10 мл

Олія - 50 мл

Спеції

Сіль

Directions

1Курку відварити з морквою, розділити на шматочки.

2Цибулю подрібнити, обсмажити на олії, додати подрібнені горіхи, борошно, залити бульйоном, додати оцет, подрібнену зелень кінзи, спеції, варити 5 хвилин.

3Залити курку соусом, поставити в холодильник на 12 годин.

00:00