Соус із яблучного пюре з хроном соуси 28 Травня, 2020 Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука - 350 г пюре Хрін - 350 г Молоко згущене - 150 г Майонез - 150 г ДЛЯ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ: Яблука - 1 кг Вода - 200‑300 г Directions ЯБЛУЧНЕ ПЮРЕ: 1Яблука очистити від шкірки, порізати, залити водою, поставити на вогонь і варити на середньому вогні, постійно помішуючи. 2Коли маса стане м'якою, зняти її з вогню і протерти крізь сито дерев'яним товкачем. Готове пюре за своєю консистенцією схоже на густу сметану. СОУС: 1Корінь хрону очистити, натерти на тертушці. 2Все перемішати до однорідної маси. 3Соус використовується для страв з риби. 00:00