яблучний соус із хроном
яблучний соус із хроном

Соус із яблучного пюре з хроном

  

28 Травня, 2020

  • Эх, яблочко!
  • Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 350 г пюре

Хрін - 350 г

Молоко згущене - 150 г

Майонез - 150 г

ДЛЯ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ:

Яблука - 1 кг

Вода - 200‑300 г

Directions

ЯБЛУЧНЕ ПЮРЕ:

1Яблука очистити від шкірки, порізати, залити водою, поставити на вогонь і варити на середньому вогні, постійно помішуючи.

2Коли маса стане м'якою, зняти її з вогню і протерти крізь сито дерев'яним товкачем. Готове пюре за своєю консистенцією схоже на густу сметану.

СОУС:

1Корінь хрону очистити, натерти на тертушці.

2Все перемішати до однорідної маси.

3Соус використовується для страв з риби.

00:00