Соус з мадерою
Соус з мадерою

Соус з мадерою

    

15 Квітня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Підлива коричнева - 0,5 л

Мадера - 30 мл

ДЛЯ ПІДЛИВИ КОРИЧНЕВОЇ:

Масло вершкове - 50 г

Борошно - 60 г

Коріння

Зелень

Цибуля ріпчаста - 60 г

Сало - 60 г

Перець чорний мелений

Сіль

Бульйон

Directions

ПІДЛИВА КОРИЧНЕВА:

1Нарізану цибулю, нарізане кубиками сало обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, вийняти з масла.

2Коли масло на сковороді почне диміти, всипати борошно й обсмажити до коричневого кольору, помішуючи дерев'яною ложкою.

3Поступово влити гарячий бульйон, весь час помішуючи. Додати цибулю, сало, коріння та зелень. Посолити, поперчити та варити на слабкому вогні 20 хвилин.

СОУС З МАДЕРИ:

1Перед подачею на стіл додати мадеру.

00:00