Котлети з квашеної капусти
Котлети з квашеної капусти

Котлети з квашеної капусти

  

28 Вересня, 2019

Ingredients

Капуста квашена - 1 качан

Маргарин - 2 ст. ложки

Рис - 2 ст. ложки або

Картопля +

Яйце

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Олія - для смаження

Борошно

Directions

1З качана квашеної капусти видалити тверді частини, листя дрібно нашаткувати і потушкувати, додавши маргарин і трохи води.

2У підсоленій воді відварити рис, відкинути його на друшляк або сито.

3З'єднати рис з капустою, додати дрібно нарізану цибулю, перець і сіль за смаком. Замість рису в капусту можна покласти відварену протерту картоплю, але обов'язково ще додати яйце.

4З маси сформувати котлети, обваляти їх у борошні та змочити в яйці.

5Підсмажити котлети на сковороді в розігрітій олії.

6Після на 5‑6 хвилин поставити в духовку.

00:00