1Покласти коричневий рис і трохи морської солі в каструлю з 1 склянкою води. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь, накрити кришкою та варити 20‑25 хвилин або доки вода не поглинеться, а рис не стане ніжним. Відставити, не знімаючи кришки.
2Тим часом змішати у мисці нарізаного невеликі шматочки розміром на один укус морського окуня, дрібно нарізану червону цибулю та дрібку морської солі. Дати постояти 1 хвилину, перш ніж додавати сік половинки лайму та знову перемішати. Залишити ще на 5 хвилин, щоб риба «приготувалася» в цитрусовому соку, потім перемішати з листям кінзи.
3Нарызати авокадо на шматочки приблизно такого ж розміру, як і манго, та перемішати з соком другої половинки лайму, щоб запобігти знебавленню.
4Розпушити рис виделкою, потім перемішати з рисовим оцтом та дрібно нарізанм і висушеним норі.
5Покласти рис у чашу, зверху викласти суміш з морського окуня, а потім додати кавун, манго, авокадо, тонко нарізаний редис і водяний крес. Посипати тонко нарізаним червоним перцем чилі та насінням чорного кунжуту і додати лаймову дольку (за бажанняя), щоб вичавити її над чашею.