Морська капуста з корнішонами та морквою салати швидко 2 Листопада, 2016 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 25 mins Yields: 4 порції Ingredients Морська капуста маринована - 200 г Корнішони мариновані - 4 шт. Морква - 1 шт. невелика, Цибуля - 1 шт. невелика Яйця - 2 шт. Сіль ЗАПРАВКА: Олія - 3 ст. ложки Оцет столовий 9% - 1 ч. ложка Directions 1Відварювати моркву в воді 15 хвилин після закипання. Очистити, нарізати тонкою соломкою. 2Відварити яйця круто (7 хвилин після закипання). Остудити в холодній воді, очистити і дрібно порубати. 3Нарізати корнішони тонкою соломкою, очищену цибулю - півкільцями. 4Змішати яйця, цибулю, моркву, корнішони та морську капусту. 5Заправити суміш олією, влити оцет, посолити, перемішати. 00:00