Морська капуста з корнішонами та морквою

    

2 Листопада, 2016

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морська капуста маринована - 200 г

Корнішони мариновані - 4 шт.

Морква - 1 шт. невелика,

Цибуля - 1 шт. невелика

Яйця - 2 шт.

Сіль

ЗАПРАВКА:

Олія - 3 ст. ложки

Оцет столовий 9% - 1 ч. ложка

Directions

1Відварювати моркву в воді 15 хвилин після закипання. Очистити, нарізати тонкою соломкою.

2Відварити яйця круто (7 хвилин після закипання). Остудити в холодній воді, очистити і дрібно порубати.

3Нарізати корнішони тонкою соломкою, очищену цибулю - півкільцями.

4Змішати яйця, цибулю, моркву, корнішони та морську капусту.

5Заправити суміш олією, влити оцет, посолити, перемішати.

00:00