Наполеон морський з оселедцем і овочами
Наполеон морський з оселедцем і овочами

Наполеон морський з оселедцем і овочами

  , ,   

8 Квітня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 4 hrs 40 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Тісто листкове - 250‑500 г

Оселедець - 200 г філе

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Яблука зелені - 1 шт.

Масло вершкове - 30‑50 г

Олія для смаження

Борошно на підпил

Ікра червона - 100 г

Directions

1Довільно нарізати очищені цибулю та моркву, обсмажувати на олії 5 хвилин.

2Очистити яблуко від шкірки та насіння. Подрібнити яблуко й оселедець.

3Змішати смажені овочі, яблуко та рибу з розтопленим вершковим маслом. Подрібнити в однорідну масу за допомогою блендера.

4Розрізати пластини листкового тіста на кілька частин. Посипати поверхню борошном і розкачати тісто в пласт завтовшки 1 мм.

5Випікати в духовці при 200°С 6 хвилин. Остудити.

6Нанести рибно-овочеву масу на тісто тонким рівномірним шаром, залишити 1 корж без начинки, наламати його в крихту. З'єднати шари в торт, посипати крихтою. Залишити в холодильнику на 4 години.

7При подачі нарізати на прямокутники, прикрасити червоною ікрою.

ЧАС: 40 хвилин + 4 години на застигання

00:00