Салат з морської та білокачанної капусти / з квашеної та морської капусти з картоплею
салати здорове харчування, лікувальне харчування, низькокалорійне
19 Травня, 2017
100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
- Yields: 4 порції
Ingredients
Морська капуста - 100‑150 г маринованої / 100 г консервованої
Капуста білокачанна квашена - 100‑150 г / 200 г
Картопля - 3‑4 шт. / 1 шт.
Олія - 2-3 ст. ложки / 25 мл соняшникової нерафінованої
ВАРІАНТ 1:
Цибуля ріпчаста - 1‑2 шт.
Сіль
Зелень
ВАРІАНТ 2:
Перець чорний мелений
Directions
ВАРІАНТ 1:
1Підготувати мариновану морську капусту: відварити, охолодити, нашаткувати, потім залити холодним маринадом на 8‑10 годин.
2Морську капусту змішати з білокачанною квашеною капустою.
3Картоплю відварити, очистити, охолодити та нарізати скибочками. Ріпчасту цибулю очистити, промити і нашаткувати.
4Підготовлені овочі з'єднати, посолити, заправити олією і все добре перемішати.
5Готовий салат покласти гіркою в салатник або на тарілку та посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.
ВАРІАНТ 2:
1Картоплю відварити, остудити, очистити, нарізати скибочками.
2Морську капусту змішати з квашеною капустою і картоплею, поперчити та заправити олією.
Дієта при безсонні (варіант 1)