Салат з морської та білокачанної капусти / з квашеної та морської капусти з картоплею

    , ,

19 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морська капуста - 100‑150 г маринованої / 100 г консервованої

Капуста білокачанна квашена - 100‑150 г / 200 г

Картопля - 3‑4 шт. / 1 шт.

Олія - 2-3 ст. ложки / 25 мл соняшникової нерафінованої

ВАРІАНТ 1:

Цибуля ріпчаста - 1‑2 шт.

Сіль

Зелень

ВАРІАНТ 2:

Перець чорний мелений

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Підготувати мариновану морську капусту: відварити, охолодити, нашаткувати, потім залити холодним маринадом на 8‑10 годин.

2Морську капусту змішати з білокачанною квашеною капустою.

3Картоплю відварити, очистити, охолодити та нарізати скибочками. Ріпчасту цибулю очистити, промити і нашаткувати.

4Підготовлені овочі з'єднати, посолити, заправити олією і все добре перемішати.

5Готовий салат покласти гіркою в салатник або на тарілку та посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.

ВАРІАНТ 2:

1Картоплю відварити, остудити, очистити, нарізати скибочками.

2Морську капусту змішати з квашеною капустою і картоплею, поперчити та заправити олією.

Дієта при безсонні (варіант 1)

00:00

Nutrition Facts

Calories81 ккал