Черепашки фаршировані «Морські скарби» / «Дари Посейдона»

  , ,   , ,

21 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Лосось - 120 г філе

Креветки варено-морожені - 12-16 шт.

Черепашки (макаронні вироби) великі (королівські) - 12‑16 шт.

Яйця - 1 шт.

Вершки густі або сметана - 120 г

Батон черствий - 2 ст. ложки крихт

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Помідори - 4 шт.

Бульйон рибний - 1/2 склянки

Сир твердий тертий - 50 г

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Філе лосося пропустити через м'ясорубку, з'єднати з яйцем, крихтами батона, вершками, зеленню, посолити та поперчити.

2Креветок очистити та прогрівати у воді 1-2 хвилини.

3Черепашки зварити в підсоленій воді до напівготовності, відкинути на друшляк, потім заправити 1 ст. ложкою олії.

4Нафарширувати черепашки начинкою й укласти у форму, змащену маслом.

5Помідори дрібно нарізати, укласти на черепашки, підлити бульйон, посипати сиром і запікати в духовці 15 хвилин при 220°С.

6При подачі викласти черепашки на блюдо, на кожну покласти по креветці.

7

Черепашки фаршировані «Морські скарби» / «Дари Посейдона»

00:00