оладки
оладки

Оладки з манної крупи

  

4 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании

Ingredients

Манна крупа - 0,5 склянки

Борошно пшеничне - 1 склянка

Молоко - 2 склянки

Масло вершкове - 50 г

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль

Олія

Directions

1Молоко закип'ятити і зварити на ньому манну кашу (без грудок).

2У готову кашу додати вершкове масло і добре розмішати. Розтерти яєчні жовтки з сіллю та цукром, з'єднати з кашею та добре збити лопаткою. Потім додати в цю масу збиті яєчні білки та перемішати.

3На чистий стіл насипати борошно та розрівняти його тонким шаром. Ложкою викласти підготовлену масу (окремими шматками) на борошно і сформувати з неї коржі-оладки.

4Обсмажити оладки на змащеній маслом / олією сковороді.

5До цих оладок добре подати мед, сметану і варення.

00:00