100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 1 hr 20 mins
Yields: 10-14 шт.
Ingredients
Борошно - 225 г
Манна крупа - 90 г
Молоко - 1 л
Яйця - 2 жовтки
Цукор - 2 ч. ложки
Сіль
Масло вершкове для смаження
Directions
1Вилити в сотейник 400 мл молока, довести до кипіння. Додати цукор, перемішати до повного розчинення. Всипати манну крупу, постійно помішуючи. Варити 5 хвилин.
2Зняти з вогню, накрити рушником, залишити на 30 хвилин.
3Розтерти яєчні жовтки з сіллю. Додати молоко, що залишилося, збити.
4Додати борошно і вимісити до однорідної консистенції.
5Додати манну кашу, перемішати.
6Смажити млинці на розпеченому вершковому маслі до золотистого кольору.