Каша манна (з сиропом цукровим) каші та круп'яні страви дієтичне харчування 2 Червня, 2020 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Молоко - 2 склянки Вода - 100 мл Манна крупа - 2 ст. ложки Цукровий сироп - 10 мл Масло вершкове - 1 ч. ложка Directions 1У половину молока влити воду, закип'ятити, потім тонкою цівкою всипати манну крупу і варити на слабкому вогні, постійно помішуючи, 15‑20 хвилин. 2Потім додати цукровий сироп і залишки підігрітого молока. Кашу довести до кипіння. 3У готову кашу покласти вершкове масло.Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, хронічній нирковій недостатності 00:00