манна каша
манна каша

Каша манна (з сиропом цукровим)

    

2 Червня, 2020

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Молоко - 2 склянки

Вода - 100 мл

Манна крупа - 2 ст. ложки

Цукровий сироп - 10 мл

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1У половину молока влити воду, закип'ятити, потім тонкою цівкою всипати манну крупу і варити на слабкому вогні, постійно помішуючи, 15‑20 хвилин.

2Потім додати цукровий сироп і залишки підігрітого молока. Кашу довести до кипіння.

3У готову кашу покласти вершкове масло.

Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

00:00