Шаарія (солодка вермішель) десерти, макаронні вироби східна кухня 4 Липня, 2019 175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит) Ingredients Вермішель найтонша (бажано довга) - 500 г Олія - 2‑3 ст. ложки Цукор - 0,5 склянки Кардамон - кілька зерен або Кориця - 0,5 ч. ложки або Ванілін - 0,5 ч. ложки Горіхи Кокосова стружка Directions 1Довгу вермішель поламати на шматки завдовжки приблизно 10 см. Обсмажити вермішель в олії до рожевого кольору. 2Потім влити трохи води так, щоб вона лише трохи прикривала вермішель. Варити на повільному вогні 5‑7 хвилин до випаровування води. 3Всипати цукор, додати кардамон, корицю або ванілін. Помішуючи, просмажити до розчинення цукру. 4Викласти шарію на тарілку, зверху посипати подрібненими горіхами або кокосовою стружкою. 00:00