Шашлик по-китайськи
Шашлик по-китайськи

Шашлик по-китайськи

      , ,

20 Лютого, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 500 г м'якоті

Яйця - 2 шт.

Помідори - 2 шт.

Зелена цибуля - 1 ст. ложка рубаної

Борошно пшеничне - 4 ст. ложки

Кунжут - 4 ч. ложки

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Петрушка - зелень

Directions

1М'ясо нарізати кубиками.

2МАРИНАД: Змішати дрібно нарізані помідори, зелену цибулю, перець і сіль.

3Покласти в маринад шматочки м'яса, накрити кришкою та залишити на 4 години.

4Замариновані шматочки баранини обваляти в борошні, змочити у збитих яйцях і запанірувати в кунжуті.

5Нанизати шматочки м'яса на шампури та посипати насінням кунжуту.

6Смажити на грилі або мангалі 5‑6 хвилин з усіх боків.

7Подавати з салатом зі свіжих овочів, оформивши зеленню.

00:00