Шашлик по-китайськи страви з м'яса китайська кухня гриль, мангал, на вогнищі 20 Лютого, 2019 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Баранина - 500 г м'якоті Яйця - 2 шт. Помідори - 2 шт. Зелена цибуля - 1 ст. ложка рубаної Борошно пшеничне - 4 ст. ложки Кунжут - 4 ч. ложки Перець червоний мелений - 1 ч. ложка Перець чорний мелений - 1 ч. ложка Сіль - 1 ч. ложка Петрушка - зелень Directions 1М'ясо нарізати кубиками. 2МАРИНАД: Змішати дрібно нарізані помідори, зелену цибулю, перець і сіль. 3Покласти в маринад шматочки м'яса, накрити кришкою та залишити на 4 години. 4Замариновані шматочки баранини обваляти в борошні, змочити у збитих яйцях і запанірувати в кунжуті. 5Нанизати шматочки м'яса на шампури та посипати насінням кунжуту. 6Смажити на грилі або мангалі 5‑6 хвилин з усіх боків. 7Подавати з салатом зі свіжих овочів, оформивши зеленню. 00:00