175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Капуста квашена - 0,5 кг
Олія соняшникова - 2 ст. ложки
Томатна паста - 2 ст. ложки
Цукор - 1 ст. ложка
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1‑2 шт.
Петрушка - 1 корінь
Сіль
Перець
Лавровий лист - 2 шт.
Зелень
Directions
1Квашену капусту покласти в каструлю з невеликою кількістю води, додати соняшникової олії, 1 ст. ложку томатної пасти, цукор і тушкувати 1 годину, помішуючи.
2Поки тушкується, нарізати кубиками моркву, цибулю, корінь петрушки та пасерувати їх в олії з ще 1 ложкою томатної пасти, а потім потушкувати з капустою хвилин 10‑15.
3Перекласти капусту з овочами в каструлю з киплячою водою, додати сіль, перець, лавровий лист і варити ще 5‑10 хвилин.