Щука у вині білому
Щука у вині білому

Щука у вині білому

  ,   

5 Серпня, 2020

300 рецептов французской кухни

Ingredients

Щука - 1 кг

Сметана - 85 г

Масло вершкове - 150 г

Борошно - 2 ст. ложки

Вино біле - 1 склянка

Вода - 1 склянка

Цибуля - 60  г

Гриби - 100 г

Сіль - 0,5 ст. ложки

Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки

Яйця - 2 жовтки

Directions

1Очищену та випатрану щуку нарізати на шматки, трохи обсмажити у вершковому маслі.

2Потім посипати борошном, залити вином і водою (рідина має покривати рибу), додати цибулю, гриби, посолити, поперчити і варити на повільному вогні близько 30 хвилин.

3В останній момент додати в бульйон сметану і 2 жовтки.

00:00