Пиріг пісочний з яблуками під медовою скоринкою
Пиріг пісочний з яблуками під медовою скоринкою

Пиріг пісочний з яблуками під медовою скоринкою

  ,   

1 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Тісто пісочне готове - 1 упаковка

Яблука з кислинкою - 3 шт. невеликих твердих

Цукор - 150 г

Мед - 2 ст. ложки

Вода - 2 ст. ложки

Лимон - 0,5 шт. (сік)

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Морозиво ванільне

Гарячий шоколад

Directions

1Видалити з яблук серцевину, нарізати тонкими скибочками та рівномірно викласти на основу для пирога.

2Змішати в сотейнику цукор з медом, водою та лимонним соком, поставити на повільний вогонь. Коли суміш закипить, зробити вогонь мінімальним і потомити карамель 20 хвилин.

3Рівномірно залити яблука теплою карамеллю.

4Розігріти духовку до 200°С, поставити пиріг, випікати 30 хвилин.

5Подавати теплим з ванільним морозивом та гарячим шоколадом.

00:00