Гювеч із креветок по-турецьки страви з морепродуктів турецька кухня духовка 19 Серпня, 2019 100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!) Ingredients Креветки королівські сирі очищені - 400 г Печериці - 100 г Перець солодкий - 1 стручок червоного + 1 стручок зеленого Сир «Емменталь» - 80 г Масло вершкове - 60 г Томатний сік - 100 мл Зелена цибуля - 4 пера Часник - 1 зубчик Куркума Перець білий мелений Сіль Directions 1Відкласти 100 г креветок. Решту розрізати навпіл. 2Печериці ретельно вимити, нарізати тонкими пластинками. Солодкий перець очистити від насіння та перегородок, нарізати великими кубиками. Часник дрібно порубати. Зелену цибулю дрібно нарізати. Сир натерти на крупній тертці. 3Масло розтопити, трохи обсмажити в ньому нарізані креветки з часником. 4Потім додати солодкий перець, перемішати та трохи обсмажити. 5Покласти гриби та зелену цибулю, влити томатний сік. Прогріти, помішуючи, доки не випарується вся рідина. Посолити та поперчити за смаком. 6Суміш покласти в горщик, посипати сиром. Запікати в духовці 5‑7 хвилин (сир має повністю розтопитися). 7Решту креветок трохи посолити, присипати куркумою, обсмажити у вершковому маслі та викласти на готову страву. 00:00