Креветки з зеленню та фарфале
Креветки з зеленню та фарфале

Креветки з зеленню та фарфале

  ,

24 Травня, 2020

Блюда страсти (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Креветки очищені - 100 г

Фарфале (бантики) - 100 г

Олія - 70 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Цибуля ріпчаста дрібна - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Базилік - 30 г

Лимон - 1 ст.  ложка соку

Горішки кедрові - 125 г

Петрушка - 1 пучок зелені

Сіль

Directions

1Зелень петрушки посікти.

2Креветки подрібнити виделкою, дрібні залишити цілими.

3Зварити фарфале в підсоленій воді. Відкинути на друшляк, дати воді стекти.

4СОУС: Розігріти олію та вершкове масло, обсмажити цибулю та дрібно нарізану моркву. Потім додати рубану петрушку, креветок, базилік і влити лимонний сік. Обсмажувати, помішуючи, ще кілька хвилин. Додати кедрові горішки та сіль.

5Макарони викласти у велике блюдо, залити соусом і перемішати.

00:00