бульйон
бульйон

Бульйон простий

    

22 Квітня, 2020

300 рецептов французской кухни

  • Yields: 5 л

Ingredients

Яловичина - 2,5 кг «цукровиx» кісточок і пісного м'яса

Кістки - 1,5 кг

Морква - 500 г

Ріпа - 300 г

Цибуля - 1 шт.

Гвоздика - 2 бутона

Селера - 2 гілочки (60 г)

Часник - 1 зубчик

Вода - 7 л

Сіль сіра - 30 г

Directions

1У велику каструлю налити воду, опустити м'ясо та кістки, поставити на сильний вогонь. Довести до кипіння, зняти піну.

2Покласти овочі, селеру, прокіп’ятити, додати цибулину, посолити і залишити варити на слабкому вогні, не допускаючи сильного кипіння, на 5 годин, періодично знімаючи піну.

3Потім вийняти м'ясо, кістки й овочі, які можуть бути використані при приготуванні інших страв.

4Бульйон процідити. Він послужить основою для приготування різних супів.

00:00