Шашлик «Золота рибка» страви з риби на вугіллі, швидко 1 Лютого, 2020 Вкуснятина (Толстый кошелёк) 2016 №5 Секреты идеального шашлыка Cook: 1 hr Yields: 2 порції Ingredients Риба будь-яка (осетер, білуга, сьомга, окунь, тріска, хек тощо) - філе Вино сухе біле - 100 г Олія оливкова - 100 г Паприка мелена - 1 ч. ложка Гірчиця в зернах - 1 ч. ложка Перець чорний мелений Сіль Кабачки - 1 шт. Баклажани - 1 шт. Помідори черрі — кілька штук Directions 1Філе риби нарізати порційними шматочками та скласти в посуд для маринування. 2Додати вино, олію, спеції, шматочки овочів, перемішати і залишити маринуватися на 30 хвилин. 3Мариновану рибу нанизати на шампури, чергуючи шматочки риби зі шматочками овочів, і змастити маринадом. 4Обсмажувати на вугіллі до готовності. 00:00