Шашлик «Золота рибка»
Шашлик «Золота рибка»

Шашлик «Золота рибка»

    ,

1 Лютого, 2020

Вкуснятина (Толстый кошелёк) 2016 №5 Секреты идеального шашлыка

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Риба будь-яка (осетер, білуга, сьомга, окунь, тріска, хек тощо) - філе

Вино сухе біле - 100 г

Олія оливкова - 100 г

Паприка мелена - 1 ч. ложка

Гірчиця в зернах - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Кабачки - 1 шт.

Баклажани - 1 шт.

Помідори черрі — кілька штук

Directions

1Філе риби нарізати порційними шматочками та скласти в посуд для маринування.

2Додати вино, олію, спеції, шматочки овочів, перемішати і залишити маринуватися на 30 хвилин.

3Мариновану рибу нанизати на шампури, чергуючи шматочки риби зі шматочками овочів, і змастити маринадом.

4Обсмажувати на вугіллі до готовності.

00:00