Пиріг нарізний з вишнею солодка випічка духовка 15 Березня, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr Yields: 8 порцій Ingredients Масло вершкове - 200 г Цукор - 200 г Ванільний цукор - 1 ст. ложка Яйця - 3 шт. Розпушувач - 2 ч. ложки Сіль - 0,25 ч. ложки Борошно - 330 г Вишня без кісточок - 300 г Цукрова пудра Directions 1Збити вершкове масло кімнатної температури з цукром у пишну масу. 2Додати в масляну суміш яйця (по одному) та всипати ванільний цукор. 3Просіяти борошно з розпушувачем та сіллю. Потроху додаючи в масляну масу борошно, замісити однорідне тісто. 4Змастити форму для випічки маслом або застелити пергаментом. Викласти тісто, зверху - вишню, трохи утоплюючи ягоди. 5Випікати пиріг в розігрітій до 180°С духовці 40‑45 хвилин. 6Остуджувати у формі 10 хвилин. 7Нарізати готову випічку квадратиками. Перед подачею посипати цукровою пудрою. 00:00