салат з рибою
салат з рибою

Закуска зі скумбрії з яйцем

    

12 Вересня, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Скумбрія холодного копчення – 200 г філе

Буряк – 1 маленький

Яйця – 1 шт.

Часник – 2 зубчики

Цибуля – 1 шт.

Олія – 3 ст. ложки

Майонез – 2 ст. ложки

Зелень петрушки

Directions

1Скумбрію нарізати маленькими скибочками.

2Буряк зварити, остудити, натерти на дрібній тертці.

3Яйце зварити, остудити, очистити і подрібнити.

4Цибулю очистити і порізати.

5Пластинки часнику смажити 2 хвилини на олії, додати подрібнену цибулю, готувати ще 3 хвилини.

6Змішати буряк з цибулею і часником, заправити майонезом. Викласти в салатник. Зверху покласти шматочки риби. Посипати подрібненим яйцем, прикрасити зеленню.

00:00