Виноград маринований
Виноград маринований

Виноград мочений

  

25 Квітня, 2019

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Виноград кисло-солодкий, не зовсім зрілий

ДЛЯ ЗАЛИВКИ:

Вода - 1 л

Цукор - 30 г

Сіль - 10 г

Гірчиця (порошок) - 10 г

Directions

1Можна використовувати найрізноманітніший посуд різної місткості. У великий посуд укласти цілі грона, у скляні банки - грона, поділені на частини.

2Щільно покладений виноград залити заливкою, накрити лляною серветкою, зверху покласти коло і вантаж. Через 20-25 днів виноград буде готовий до вживання.

3Зберігати у холодному місці.

00:00