111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Борошно пшеничне - 250 г
Яйця - 10 шт.
Вершки - 1 склянка
Масло вершкове - 160 г
Цукор - 230 г
Вишневе варення (ягоди без сиропу) - 200 г
Яблука солодкі - 300 г
Лимон - 3 ч. ложки цедри
Кориця
Цукрова пудра
Directions
1Яблука очистити від шкірки та насіння, нарізати невеликими тонкими дольками, пересипати цукровою пудрою і залишити на 20 хвилин.
2Перед накладанням на млинці злити сік і ще раз посипати яблука цукровою пудрою і корицею.
3Вершки, розтерте з цукром вершкове масло, жовтки, подрібнену лимонну цедру ретельно перемішати, всипати борошно та замісити рідке тісто для млинців. Перед самою випічкою додати в тісто невелику кількість збитих білків.
4Випекти 4 однакових млинця, на них, чергуючи, покласти яблука та варення.
5Стопку млинців залити збитими білками, посипати зверху цукровою пудрою і запікати в духовці 10 хвилин (не більше).