Соложеник «Полтавський»
Соложеник «Полтавський»

Соложеник «Полтавський»

  , ,     , ,

10 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Борошно пшеничне - 250 г

Яйця - 10 шт.

Вершки - 1 склянка

Масло вершкове - 160 г

Цукор - 230 г

Вишневе варення (ягоди без сиропу) - 200 г

Яблука солодкі - 300 г

Лимон - 3 ч. ложки цедри

Кориця

Цукрова пудра

Directions

1Яблука очистити від шкірки та насіння, нарізати невеликими тонкими дольками, пересипати цукровою пудрою і залишити на 20 хвилин.

2Перед накладанням на млинці злити сік і ще раз посипати яблука цукровою пудрою і корицею.

3Вершки, розтерте з цукром вершкове масло, жовтки, подрібнену лимонну цедру ретельно перемішати, всипати борошно та замісити рідке тісто для млинців. Перед самою випічкою додати в тісто невелику кількість збитих білків.

4Випекти 4 однакових млинця, на них, чергуючи, покласти яблука та варення.

5Стопку млинців залити збитими білками, посипати зверху цукровою пудрою і запікати в духовці 10 хвилин (не більше).

00:00