1ТІСТО: Кисляк влити в посуд, туди ж вбити яйця, посолити, перемішати. Розтопити масло, частину масла влити в кисломолочну суміш, всипати борошно, вимішати тісто.
2Готове тісто укласти в поліетиленовий пакет на 20 хвилин.
3Картоплю очистити і відварити.
4Цибулю очистити й обсмажити.
5Зробити пюре з додаванням вершкового масла, змішати цибулею, посолити.
6Тісто вийняти з пакета, відриваючи від нього невеликі грудочки, розім'яти руками, всередину покласти картопляну начинку, защипнути по краях, залишаючи відкритою середину, на яку зверху покласти трохи сметани.
7Готові пиріжки викласти на деко, посипати тертим сиром. Готувати в духовці при 180°С до появи золотистої скоринки.
8Готову випічку вийняти, скласти в глибоку каструлю, закрити кришкою або рушником.