Сирники гострі з бринзою та беконом
Сирники гострі з бринзою та беконом

Сирники гострі з бринзою та беконом

  

19 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сир (творог) - 200 г

Бринза - 200 г

Борошно - 150 г + на підпил

Яйця - 1 шт.

Перець чилі гострий - 1 шт.

Масло вершкове - 60 г

Кріп - 3‑4 гілочки

Олія для смаження

Бекон - 100 г

Directions

1Натерти бринзу на тертці. Розім'яти сир з вершковим маслом (можна протерти через сито).

2Очистити перець чилі від насіння та дрібно порубати. Подрібнити зелень кропу.

3Змішати сир, бринзу, рубаний чилі, кріп, борошно та яйце. Ретельно вимісити тісто.

4Сформувати сирники на присипаній борошном дошці, розрівнюючи поверхню коржів долонею.

5Смажити сирники на розпеченій, змащеній олією сковороді до золотистого кольору.

6Нарізати бекон соломкою та обсмажити на сухій сковороді до хрусткої скоринки. Прикрасити готові сирники беконом.

00:00