фондю
фондю

Фондю пікантне а-ля мадам Надя Куеро – Savouries a la fondue Nada Quiero

    

21 Липня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Сир честер - деяка кількість

Масло - трохи

Гірчиця у порошку - 1 щіпка

Перець каєнський - 1 щіпка

Херес старий - 1 чарка

Directions

1Поставити маленьку каструльку на найслабший вогонь. У цій каструльці з'єднати тертий або дрібно наструганий сир честер, шматочок масла, щіпку порошку гірчиці, дрібку каєнського перцю. Налити чарку старого хересу та помішувати цю суміш виделкою протягом 4‑6 хвилин, не зупиняючись.

2Подавати швидко дуже гарячим!

Рецепт Себастьена Вуароля

00:00