Пиріг пряний з яблуками солодка випічка духовка 15 Лютого, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Prep: 20 mins Cook: 1 hr Yields: 6 порцій Ingredients Масло вершкове - 150 г Цукрова пудра - 200 г Яйця - 2 шт. Гвоздика мелена - 0,5 ч. ложки Кориця мелена - 0,25 ч. ложки Борошно - 200 г Розпушувач - 1 ч. ложка Яблука - 2‑3 шт. невеликих Directions 1Збити масло кімнатної температури з цукровою пудрою. 2Додати в масляну суміш яйця по одному. Збити вінчиком до пишної білої маси. 3Змішати борошно зі спеціями та розпушувачем, просіяти в яєчно-масляну суміш. Замісити однорідне тісто без грудочок. 4Очистити яблука від шкірки, видалити серцевину, нарізати тонкими дольками. 5Змастити форму для випічки маслом. Викласти половину тіста, розподілити зверху яблука. Накрити другою частиною тіста. 6Випікати в розігрітій до 180°С духовці близько 50‑60 хвилин. 00:00