Бісквіт з родзинками та цукатами солодка випічка духовка 25 Березня, 2020 Ingredients Цукор - 160 г Яйця - 4 шт. Борошно крупчатка - 160 г Ванільний цукор Лимон - цедра Розпушувач тіста Сухофрукти - 200 г Волоські горіхи Мигдаль або фундук Фініки Інжир Шоколад Цукати (апельсинові) Гарбуз консервований у цукровому сиропі Directions 1Цукор розтерти з жовтками, тертою лимонною цедрою і ванільним цукром. Додати збиті білки, подрібнені волоські горіхи, мигдаль, консервовані фрукти і борошно, змішане з розпушувачем. 2Тісто вилити в прямокутну (довгасту, вузьку, глибоку) форму для кексів, змащену жиром і посипану борошном, і спекти в духовці з помірним жаром. 3Викласти бісквіт з форми, на наступний день нарізати. Остиглий бісквіт можна полити шоколадною глазур'ю. 00:00