Бісквіт з родзинками та цукатами
Бісквіт з родзинками та цукатами

Бісквіт з родзинками та цукатами

    

25 Березня, 2020

Ingredients

Цукор - 160 г

Яйця - 4 шт.

Борошно крупчатка - 160 г

Ванільний цукор

Лимон - цедра

Розпушувач тіста

Сухофрукти - 200 г

Волоські горіхи

Мигдаль або фундук

Фініки

Інжир

Шоколад

Цукати (апельсинові)

Гарбуз консервований у цукровому сиропі

Directions

1Цукор розтерти з жовтками, тертою лимонною цедрою і ванільним цукром. Додати збиті білки, подрібнені волоські горіхи, мигдаль, консервовані фрукти і борошно, змішане з розпушувачем.

2Тісто вилити в прямокутну (довгасту, вузьку, глибоку) форму для кексів, змащену жиром і посипану борошном, і спекти в духовці з помірним жаром.

3Викласти бісквіт з форми, на наступний день нарізати. Остиглий бісквіт можна полити шоколадною глазур'ю.

00:00