2Покласти вермішель в миску та залити кип'ятком на 10 хвилин, потім злити та відставити.
3Зварити бульйон, поклавши в каструлю з 2,5 склянками води паличку кориці, аніс, очищений і нарізаний імбир, часник, темний соєвий соус, рисовий оцет і спаржу. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь, накрити кришкою і варити близько 20 хвилин.
4Злити через дуршлаг у чисту каструлю, приправити сіллю та перцем. Спробувати на смак і за потреби додати трохи соєвого соусу або рисового оцту.
5Поставити бульйон на середній вогонь і довести до м'якого кипіння. Покласти спаржу та едамам і готувати 5 хвилин або доки спаржа не стане ніжною, але не розвареною.
6Додати тофу та варити при слабкому кипінні 2 хвилини.
7Перекласти вермішель у чашу, залити імбирним бульйоном з овочами. Розкидати тонко нарізаний редис, листя тайського базиліку, м'яти та кінзи. Посипати тонко нарізаним червоним перцем чилі та додати лаймову дольку (якщо використовується), щоб вичавити її над чашею.
Можна насолоджуватися цим чудовим тонізуючим супом протягом усього року, додаючи овочі відповідно до сезону.