Квасоля чорноока або пінто варена, або суміш - 1 склянка
Рис коричневий варений - 0,5 склянки
Яйця - 1 шт.
Шпинат - 1 склянка листя
Кінза - кілька листочків (необов'язково)
Directions
1Розігріти духовку до 400°F (200°C).
2Покласти перець чипотле у велику чашку, залити теплою водою та залишити для замочування на 10 хвилин, потім злити.
3Змішати у сковорідці очищений та грубо нарізаний гарбуз, солодкий червоний перець та оливкову олію, приправити сіллю та перцем. Запікати 15 хвилин або доки гарбуз не буде ніжним. Відставити.
4Розмолоти у кухонному комбайні помідори черрі, грубо нарізану зелену цибулю, яблучний оцет та перець чилі чіпотле. Вилити суміш у каструлю, заправити сіллю та перцем та нагрівати на маленькому вогні 5‑10 хвилин.
5Змішати з квасолею - чорноокою, пінто або сумішшю обох.
6Покласти квасолю у термостійкий посуд або сковородку, додати коричневий рис, запечені гарбуз і червоний перець. Розбити зверху яйце, накрити кришкою і поставити в духовку на 3 хвилини або доки яйце не приготується.
7Перекласти страву у чашу, потім додати шпинат і посипати листям кінзи (якщо використовуються).