Биточки з кальмарів і риби
Биточки з кальмарів і риби

Биточки з кальмарів і риби

  , ,   

14 Червня, 2020

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Кальмари - 250 г

Тріска - 120 г філе

Хліб пшеничний - 60 г

Молоко - 200 мл

Цибуля - 1 шт. маленька

Яйця - 1 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Кріп або петрушка - зелень

Directions

1Вимити кальмари, залити холодною водою, готувати в режимі «Варіння» або «Суп» 10 хвилин з моменту закипання.

2Очистити кальмари від шкіри та нутрощів, нарізати невеликими шматочками. Очистити цибулю і нарізати дольками. Нарізати філе тріски шматочками.

3З хліба можна зрізати скоринки та залити його молоком для набухання.

4Подрібнити кальмари разом із тріскою та цибулею блендером або пропустити кілька разів через м'ясорубку. Додати замочений хліб і подрібнити все разом. Ввести яйце, посолити, поперчити і ретельно перемішати.

5Сформувати биточки.

6Вибрати режим «Смаженя», розігріти олію та обсмажити биточки до готовності.

7При подачі посипати биточки рубаною зеленню.

00:00