Азу з кальмарів страви з морепродуктів здорове харчування 15 Травня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Кальмари - 500 г філе Огірки солоні - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 2-3 шт. Томатна паста - 1 ст.vложка Борошно пшеничне - 1 ст. ложка Масло вершкове - 80 г Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки Лавровий лист - 1 шт. Перець духмяний - 3-4 горошини Cіль Directions 1Цибулю нарізати соломкою і спасерувати на частини масла. 2Додати томатну пасту, розведену невеликою кількістю води, та пасерувати ще 5 хвилин. 3Огірки очистити від шкірки та насіння, нарізати скибочками і припустити в 0,5 склянки води. 4Філе кальмарів нарізати соломкою, посолити, запанірувати в борошні й обсмажити на залишках масла до утворення золотистої скоринки. 5Підготовлені інгредієнти страви з'єднати, додати лавровий лист, перець і тушкувати 7-10 хвилин. 6Подавати азу з відвареною картоплею, посипати зеленню. 00:00