Азу з кальмарів
Азу з кальмарів

Азу з кальмарів

    

15 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Кальмари - 500 г філе

Огірки солоні - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 2-3 шт.

Томатна паста - 1 ст.vложка

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 80 г

Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки

Лавровий лист - 1 шт.

Перець духмяний - 3-4 горошини

Cіль

Directions

1Цибулю нарізати соломкою і спасерувати на частини масла.

2Додати томатну пасту, розведену невеликою кількістю води, та пасерувати ще 5 хвилин.

3Огірки очистити від шкірки та насіння, нарізати скибочками і припустити в 0,5 склянки води.

4Філе кальмарів нарізати соломкою, посолити, запанірувати в борошні й обсмажити на залишках масла до утворення золотистої скоринки.

5Підготовлені інгредієнти страви з'єднати, додати лавровий лист, перець і тушкувати 7-10 хвилин.

6Подавати азу з відвареною картоплею, посипати зеленню.

00:00