Салат з кальмарів з картоплею, морквою та персиками
Салат з кальмарів з картоплею, морквою та персиками

Салат з кальмарів з овочами та персиками

    

21 Листопада, 2019

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Кальмари - 300 г

Картопля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Персики консервовані - 100 г

Вершки - 70 мл

Салат зелений - листя

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Кальмари очистити, відварити в підсоленій воді, остудити та нарізати соломкою.

2Картоплю та моркву відварити в підсоленій воді, остудити, очистити, нарізати кубиками.

3Консервовані персики нарізати кубиками.

4Листя салату вимити, обсушити, викласти на блюдо.

5Змішати кальмари, картоплю, моркву та персики, викласти на листя салату, поперчити, полити вершками.

00:00

Nutrition Facts

Calories329 ккал