парові китайські пиріжки
парові китайські пиріжки

Пиріжки парові «Зимородок»

      

8 Березня, 2020

50 рецептов китайской кухни

  • Yields: 32 пиріжка

Ingredients

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 300 г

Жир свинячий нутряний топлений - 200 г

Сіль - 1 г

Капуста - 1 кг

Цукрова пудра - 400 г

Сода - 5 г

Directions

1Капусту розділити на листя, промити, опустити в киплячу воду, влити розведену у невеликій кількості холодної води соду та варити, доки листя не стануть м'якими.

2Листя капусти вийняти та промити холодною водою, щоб видалити запах соди. Обсушити серветкою і дуже дрібно нарубати, знову віджати, скласти в миску. Додати сіль, цукрову пудру, свинячий жир і перемішати начинку.

3Замісити на воді тісто та сформувати 32 млинця.

4Нa кожен млинець покласти начинку, заліпити зверху так, щоб вийшли круглі пиріжки діаметром 5 см.

5Варити в друшляку на пару 5 хвилин на сильному вогні.

00:00