морква
морква

Морква парова

    , ,

26 Червня, 2020

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Морква - 6‑8 шт.

Масло вершкове розм'якшене - 1 ч. ложка

Лимон - 1 ч. ложка соку

Петрушка - 0,25 пучка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Моркву нарізати кружальцями, петрушку дрібно посікти.

2Влити в резервуар або внутрішню чашу 1 склянку води. Встановити піддон і паровий кошик або чашу. Покласти всередину моркву, накрити кришкою і варити, доки морква не стане трохи м'якою, але хрусткою.

3Перекласти моркву на блюдо. Додати рубану петрушку, масло та лимонний сік. Перемішати, посолити, поперчити.

00:00