100 рецептов французской кухни
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Prep: 10 mins
Cook: 35 mins
Ingredients
ДЛЯ СКОРОВАРКИ:
Цвітна капуста - 1 кг
Вода - 2 склянки
Сіль
Петрушка - зелень
ДЛЯ МУЛЬТИВАРКИ:
Цвітна капуста - 1 качан
Оливкова олія або сметана низької жирності - 1 ст. ложка
Перець червоний мелений
Вода
Сіль
Directions
1Промити й очистити цвітну капусту, розібрати її на суцвіття.
У СКОРОВАРЦІ:
1Налити в скороварку води та покласти туди скоринку хліба для усунення запаху капусти. Воду посолити та закип'ятити.
2Покласти капусту в друшляк без ручки. Вставити на підставку друшляк з капустою так, щоб вона не торкалася води. Закрити каструлю та варити капусту ще 4 хвилини.
3Охолодити каструлю та відкрити.
4Можна підсмажити капусту на сковорідці, часто перевертаючи.
5Поперчити або посипати рубаною зеленню петрушки.
У МУЛЬТИВАРЦІ:
1Налити в мультиварку трохи води. Помістити капусту в кошик для варіння на пару, поперчити та посолити її. Включити режим «Варка на пару» на 35 хвилин.
2Готову капусту покласти на блюдо та полити сметаною або оливковою олією.