Минтай з овочами та цвітною капустою на пару
страви з риби мультиварка, на пару
6 Січня, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Минтай - 1 кг
Сир твердих сортів - 50‑70 г
Перець болгарський солодкий - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Помідори - 2‑3 шт. невеликих / 3 шт.
Сметана або йогурт - 5 ст. ложок / 100 г
Майонез - 5 ст. ложок / 100 г
Паприка - 1 ч. ложка
Цвітна капуста - 0,5 качана середнього
Зелень сушена (за бажання)
Перець чорний мелений
Перець червоний мелений (за бажання)
Сіль
Directions
1Рибу нарізати шматочками та покласти в каструлю мультиварки, додати сіль, перець і сушену зелень.
2Овочі очистити. Цибулю нарізати півкільцями або тонкою соломкою, помідори та перець - кубиками. Капусту розібрати на невеликі суцвіття і промити.
ВАРІАНТ 1:
1Додати овочі до риби. Змішати по 3 ст. ложки майонезу і сметани, заправити рибу та овочі, добре перемішати.
2СОУС: Змішати по 2 ст. ложки сметани та майонезу, додати паприку та сіль.
3Полити капусту соусом і покласти в ємність для варіння на пару. Сир натерти на тертушці і посипати ним капусту.
4Готувати на режимі «Пароварка» 55 хвилин.
ВАРІАНТ 2:
1СОУС: Змішати сметану та майонез.
2У половину соусу додати подрібнені овочі, перемішати і все викласти на рибу, посипати тертим сиром.
3У другу половину соусу додати червоний мелений перець і сіль, перемішати.
4Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Вмочити шматочки цвітної капусти в соус і помістити в кошик для варіння на пару. Включити мультиварку в режимі «Випічка» на 40 хвилин.