Фрикадельки рибні тушковані
Фрикадельки рибні тушковані

Фрикадельки рибні (тушковані)

    

15 Листопада, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Риба (краще тріска або судак) - 800 г

Олія - 3 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Сіль

Directions

1Рибу очистити, зняти шкіру, вийняти кістки.

2М'якоть пропустити через м'ясорубку, додати яйце, сіль. Все ретельно перемішати і збити дерев'яною лопаткою до однорідної пишної маси.

3Зліпити невеликі кульки та занурити їх в тарілку зі збитим яйцем.

4Потім підрум'янити фрикадельки в олії (але не смажити) і потушкувати до готовності.

00:00