Печінка, тушкована з кефірним соусом страви з м'яса низькокалорійне 12 Грудня, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 10 порцій Ingredients Яловича печінка - 1 кг Квасоля стручкова спаржева - 100 г Огірки - 2 шт. Цибуля - 2 шт. великих Олія соняшникова - 50 мл Борошно - 25 г Майонез низькокалорійний - 1 ст. ложка Кефір знежирений - 30 мл Гірчиця столова - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Печінку промити, зняти плівки, вирізати внутрішні трубки, нарізати шматочками завтовшки 1 см і завдовжки не більше 3 см, посолити. 2Шматочки печінки запанірувати в борошні й обсмажити в половині розігрітої соняшникової олії, перекласти в каструлю. 3Цибулю очистити, нарізати кільцями, обсмажити у залишках олії, потім додати до печінки. 4Майонез змішати з 250 мл кип'яченої води, перцем, гірчицею і кефіром, збити вінчиком. 5Майонезно-кефірну суміш вилити в каструлю до печінки та цибулі. Готувати на середньому вогні при помішуванні 20 хвилин. 6Квасолю нарізати шматочками завдовжки 2 см, відварити в киплячій підсоленій воді. 7Огірки нарізати тонкими кружальцями. 8Тушковану печінку розкласти по тарілках, полити соусом, гарнірувати вареною квасолею і свіжими огірками. 00:00 Nutrition Facts Calories199,5 ккал