Печінка, тушкована з кефірним соусом
Печінка, тушкована з кефірним соусом

Печінка, тушкована з кефірним соусом

    

12 Грудня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Яловича печінка - 1 кг

Квасоля стручкова спаржева - 100 г

Огірки - 2 шт.

Цибуля - 2 шт. великих

Олія соняшникова - 50 мл

Борошно - 25 г

Майонез низькокалорійний - 1 ст. ложка

Кефір знежирений - 30 мл

Гірчиця столова - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Печінку промити, зняти плівки, вирізати внутрішні трубки, нарізати шматочками завтовшки 1 см і завдовжки не більше 3 см, посолити.

2Шматочки печінки запанірувати в борошні й обсмажити в половині розігрітої соняшникової олії, перекласти в каструлю.

3Цибулю очистити, нарізати кільцями, обсмажити у залишках олії, потім додати до печінки.

4Майонез змішати з 250 мл кип'яченої води, перцем, гірчицею і кефіром, збити вінчиком.

5Майонезно-кефірну суміш вилити в каструлю до печінки та цибулі. Готувати на середньому вогні при помішуванні 20 хвилин.

6Квасолю нарізати шматочками завдовжки 2 см, відварити в киплячій підсоленій воді.

7Огірки нарізати тонкими кружальцями.

8Тушковану печінку розкласти по тарілках, полити соусом, гарнірувати вареною квасолею і свіжими огірками.

00:00

Nutrition Facts

Calories199,5 ккал